Beachflag

Beachflagg

Beachflagg med trykk. Beacflagg er er synlighetsprodukt med mange bruksområder. Du kan bruke de inne på messe eller i butikken din. Eller ta med deg flaggene ut på stand. Våre flagg leveres med forsterket og elastisk kantbånd noe som gjør at flagget tåler vær og vind bedre, noe som øker levetiden på flagget. Du kan velge mellom tre høyder på våre flatt og vi har i tilegg flere fasonger du kan velge mellom.

Beachflagg transporteres i en bæreveske og er enkle å sette opp. Stangen kommer i deler slik at du sparer plass.

Når du ønsker å skifte ut budskapet på flagget ditt så er det mulig å bestille kun print av oss. Vår grafisk designer er klar for til å hjelpe deg med oppsett eller veiledning til design av beachflagg. Ta kontakt med oss for bestilling.

beachflagg
Beachflagg med elastisk kantforsterking for økt holdbarhet. Kan leveres i ulike størrelser. Design helt selv i vår bestillingseditor! Rask levering! Mange bruksområder og vårt største flagg strekker seg hele 420cm over bakken! Bruk beachflagget utenfor butikken for å tiltrekke deg oppmerksomet og få maksimal synlighet. Vi leverer også print til våre stativ slik at du kan skifte ut budskapet ditt når du har behov for det. Beachflagg kan stå ute i vær og vind over lang tid Kontakt oss gjerne om du trenger hjelp til design eller har spørsmål
Filtrer