Beachflag

Beachflagg

Beachflagg med trykk. Beacflagg er er synlighetsprodukt med mange bruksområder. Du kan bruke de inne på messe eller i butikken din. Eller ta med deg flaggene ut på stand. Våre flagg leveres med forsterket og elastisk kantbånd noe som gjør at flagget tåler vær og vind bedre, noe som øker levetiden på flagget. Du kan velge mellom tre høyder på våre flatt og vi har i tilegg flere fasonger du kan velge mellom.

Beachflagg transporteres i en bæreveske og er enkle å sette opp. Stangen kommer i deler slik at du sparer plass.

Når du ønsker å skifte ut budskapet på flagget ditt så er det mulig å bestille kun print av oss. Vår grafisk designer er klar for til å hjelpe deg med oppsett eller veiledning til design av beachflagg. Ta kontakt med oss for bestilling.

beachflagg

5550 STRETCHPANT

Vare nr. 645550-58-100-NW
Kr 2 099
FARGE
Velg
STØRRELSE
Velg
LOGO/TRYKK
På lager
1
5550 STRETCHPANT
Produktdetaljer
Håndverkbukse i full stretch for maksimal bevegelsesfrihet og komfort. Moderne passform. 4-veis stretch over lår og sete, 2-veis stretch på baksiden av knærne og utsiden av leggen. Ventilasjonsåpninger med glidelås langs begge beina, i tillegg til ventilasjon i livet. På venstre side; lomme for verktøy og penner, i tillegg til en telefonlomme med borrelås og en brakett for å feste ID-kort. På høyre side; lomme for tommestokk og lomme for kniv med knivknapp. To hammerhanker. Mulighet for å feste MOLLE-system på begge sider. Refleksdetaljer for økt synlighet. Justerbare benavslutninger. Forbøyde knær. Innvendige lommer for knebeskyttere, justerbare i to høydenivåer. Hengelommer og beindetaljer er forsterket med Cordura®,. Knærne er forsterket med stretch kevlar for økt holdbarhet og komfort. [tab name="Beskrivelse"] 65% polyester, 35% bomullForsterkninger i 100% Cordura og Kevlar
Har du spørsmål til produktet, eller trenger korrektur med tanke på logotrykking?
Vi hjelper deg gjerne - ta kontakt på post@repix.no eller 57 88 35 00