Arbeidsklær

5607 Overall

Vare nr. 645607-99-44-NW
Kr 2 374
FARGE
Velg
STØRRELSE
Velg
LOGO/TRYKK
På lager
1
5607 Overall
Produktdetaljer
Skjult glidelås opp til kragen. Regulerbare armavsluttninger. Sikkerhetslomme på høyre side. Benlommer med plass til telefon, penn- og verktøy. To D-ringer. Cordura®-forsterket tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapper. Knelommer i Cordura®, åpning på innersiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket nederst på baksiden av bena med Cordura®. Forsterkede romslige baklommer. Baksiden, brystpartiet og benlommer har hemper for Inbags. Halsåpningen er regulerbar. Både glidelås og skjulte trykknapper for alternativ kneåpning. [tab name="Beskrivelse"] 100 % bomull 375 g/m2 Forsterkinger: 100 % polyamid Cordura®
Har du spørsmål til produktet, eller trenger korrektur med tanke på logotrykking?
Vi hjelper deg gjerne - ta kontakt på post@repix.no eller 57 88 35 00

Snickers

Vi tilbyr innovative og tekniske arbeidsklær med kompromissløs sikkerhet og komfort for profesjonelle håndverkere som ønsker de mest slitesterke og stilbevisste løsningene som finnes.

Jobman

Jobmans arbeidstøy er utviklet og produsert for profesjonelle med høye krav. Dette har vært tilfelle siden 1975. Holdbarhet har alltid vært – og vil alltid være – vårt viktigste kjennetegn.

Projob

ProJob er arbeidsklær utviklet av sterke, godt testede materialer som er rustet til å tåle mye.Klærne er designet og utviklet av mennesker med stor erfaring fra yrker som krever klær som tåler mye.